Културно -забавни програми

МАТУРСКЕ ВЕЧЕРИ – свечани забавно –музички програми, за ученике завршних разреда основних школа, са водитељем и аниматором, уз најатрактивније домаће и светске музичке хитове. Програм се може обогатити живом музиком и свечаном вечером. Програм се реализује по принципу: једна школа - један програм. 

ДАН ШКОЛЕ
За све заинтересоване школе организујемо обележавање Дана школе уз свечану академију, спортска такмичења, дискотеку и филмске пројекције. 

ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ
У понуди постоје већи број представа за млађи и старији узраст. 

БИОСКОПСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ
У сарадњи са водећим дистрибутерским кућама као и Југословенском кинотеком могу се реализовати филмске пројекције и филмски циклуси као посебни програми у сарадњи са школама. 
Број филмскх пројекција, актуелних филмова, са унапред дефинисаним терминима зависи од степена заинтересованости. Ванредне пројекције се организују за заинтересоване школе или групе. 
Тематски циклуси, филмоване биографије великана музичке уметности, историјских личности, дела књижевних класика са нагласком на уметничку и едукативну врадност филма су уско везани са школским програмима. 
Филмски маратони – за време школских распуста а у конбинацији са другим програмима. 
 

НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМИ
Крајем децембра организовани програми ''Дочека Нове године'' за ученике од I до IV разреда у преподневним терминима и од V до VIII разреда у вечерњим терминима. 
За ученике млађих разреда то је након Новогодишње позоришне представе својеврсна забава у дискотеци уз анимацију, након чега деца имају оброк и на краји колаж цртаних филмова. 
За старије разреде организује се целовечерња дискотека уз најновије светске и домаће музичке хитове и пуно забаве коју реализују аниматори. 

ДИСКОТЕКА
Програм дискотеке намењен је ученицима од V до VIII разреда и реализује се обично у вечерњим часовима током целе школске године, према договору са школама. Дискотека је затвореног типа и увек само за једну школу.