Kulturno -zabavni programi

MATURSKE VEČERI – svečani zabavno –muzički programi, za učenike završnih razreda osnovnih škola, sa voditeljem i animatorom, uz najatraktivnije domaće i svetske muzičke hitove. Program se može obogatiti živom muzikom i svečanom večerom. Program se realizuje po principu: jedna škola - jedan program. 

DAN ŠKOLE
Za sve zainteresovane škole organizujemo obeležavanje Dana škole uz svečanu akademiju, sportska takmičenja, diskoteku i filmske projekcije. 

POZORIŠNE PREDSTAVE
U ponudi postoje veći broj predstava za mlađi i stariji uzrast. 

BIOSKOPSKE PROJEKCIJE
U saradnji sa vodećim distributerskim kućama kao i Jugoslovenskom kinotekom mogu se realizovati filmske projekcije i filmski ciklusi kao posebni programi u saradnji sa školama. 
Broj filmskh projekcija, aktuelnih filmova, sa unapred definisanim terminima zavisi od stepena zainteresovanosti. Vanredne projekcije se organizuju za zainteresovane škole ili grupe. 
Tematski ciklusi, filmovane biografije velikana muzičke umetnosti, istorijskih ličnosti, dela književnih klasika sa naglaskom na umetničku i edukativnu vradnost filma su usko vezani sa školskim programima. 
Filmski maratoni – za vreme školskih raspusta a u konbinaciji sa drugim programima. 
 

NOVOGODIŠNJI PROGRAMI
Krajem decembra organizovani programi ''Dočeka Nove godine'' za učenike od I do IV razreda u prepodnevnim terminima i od V do VIII razreda u večernjim terminima. 
Za učenike mlađih razreda to je nakon Novogodišnje pozorišne predstave svojevrsna zabava u diskoteci uz animaciju, nakon čega deca imaju obrok i na kraji kolaž crtanih filmova. 
Za starije razrede organizuje se celovečernja diskoteka uz najnovije svetske i domaće muzičke hitove i puno zabave koju realizuju animatori. 

DISKOTEKA
Program diskoteke namenjen je učenicima od V do VIII razreda i realizuje se obično u večernjim časovima tokom cele školske godine, prema dogovoru sa školama. Diskoteka je zatvorenog tipa i uvek samo za jednu školu.