ДРУЖИМО СЕ И ОВОГА ЛЕТА! БЕСПЛАТАН КАМП!!!!

СРЦ '' Пионирски град '' под покровитељством Скупштине Града, Секретаријат за спорт и омладину, организује ДЕЧЈИ ЛЕТЊИ КАМП '' СПОРТ + ''  за ученике београдских ОШ.
Камп се реализује у периоду 17.06.2019 – 19.07.2019. у сменама од по ПЕТ дана,(понедељак – петак од 9-15 часова). Узраст деце- 1,2 разред или 3,4 разред .
ДЕЧЈИ ЛЕТЊИ КАМП  ће радити са децом по следећим програмским целинама(радионице):
-    фудбал
-    забавно – рекреативна радионица
-    кошарка
-    хокеј на трави
-     друштвене игре (или корективна гимнастика)

-    слободне активности,(стони тенис, бадминтон, спортске игре, шах, пикадо,компјутери,стони фудбал, карпетбал, ..)
-    дискотека уз доделу диплома –петак, за крај смене
У току дана је предвиђена пауза за ужину и освежење.

Вашој деци се пружа прилика, посебно деци која немају услова да негде иду за време летњег распуста, да проведу пет  дана у нашем Кампу.

НАПОМЕНА
Како сте могли да приметите на Кампу доминирају спортско рекреативне активности. Деца ће имати добру забаву, понешто ће ново научити, упознати се са основама тематског спорта. 

Деца на кампу у имају ужину и сок, тако да ако желе могу понети само омиљену чоколадицу, воду или сокић.

Пожељно би било да деца буду спортски одевена и у патикама јер је то потребно за већину активности. Деца морају имати и други пар патика (чисте) које ће користити на активностима у згради и у сали за стони тенис.
Камп, попуну деце обавља организовано у сарадњи са београдским ОШ, сви који доводе индивидуално децу препоручујемо да провере слободне термине и пријаве своје дете на 7542 093.
Препорука је да деца не носе са собом мобилне телефоне, односно да учитељ који доводи децу буде спона између родитеља и деце. Такође се препоручује да деца са собом не носе вредније ствари и новац (максимално за један сладолед)

Додатне информације можете добити на телефон 7542 095 и 064 822-1963; 064 14 9 14 22–Јовић Душан.

До скорог дружења, Ваш 

Пионирски град                                                                                                                                                                   Мај 2019. године