DRUŽIMO SE I OVOGA LETA! BESPLATAN KAMP!!!!

SRC '' Pionirski grad '' pod pokroviteljstvom Skupštine Grada, Sekretarijat za sport i omladinu, organizuje DEČJI LETNJI KAMP '' SPORT + ''  za učenike beogradskih OŠ.
Kamp se realizuje u periodu 17.06.2019 – 19.07.2019. u smenama od po PET dana,(ponedeljak – petak od 9-15 časova). Uzrast dece- 1,2 razred ili 3,4 razred .
DEČJI LETNJI KAMP  će raditi sa decom po sledećim programskim celinama(radionice):
-    fudbal
-    zabavno – rekreativna radionica
-    košarka
-    hokej na travi
-     društvene igre (ili korektivna gimnastika)

-    slobodne aktivnosti,(stoni tenis, badminton, sportske igre, šah, pikado,kompjuteri,stoni fudbal, karpetbal, ..)
-    diskoteka uz dodelu diploma –petak, za kraj smene
U toku dana je predviđena pauza za užinu i osveženje.

Vašoj deci se pruža prilika, posebno deci koja nemaju uslova da negde idu za vreme letnjeg raspusta, da provedu pet  dana u našem Kampu.

NAPOMENA
Kako ste mogli da primetite na Kampu dominiraju sportsko rekreativne aktivnosti. Deca će imati dobru zabavu, ponešto će novo naučiti, upoznati se sa osnovama tematskog sporta. 

Deca na kampu u imaju užinu i sok, tako da ako žele mogu poneti samo omiljenu čokoladicu, vodu ili sokić.

Poželjno bi bilo da deca budu sportski odevena i u patikama jer je to potrebno za većinu aktivnosti. Deca moraju imati i drugi par patika (čiste) koje će koristiti na aktivnostima u zgradi i u sali za stoni tenis.
Kamp, popunu dece obavlja organizovano u saradnji sa beogradskim OŠ, svi koji dovode individualno decu preporučujemo da provere slobodne termine i prijave svoje dete na 7542 093.
Preporuka je da deca ne nose sa sobom mobilne telefone, odnosno da učitelj koji dovodi decu bude spona između roditelja i dece. Takođe se preporučuje da deca sa sobom ne nose vrednije stvari i novac (maksimalno za jedan sladoled)

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 7542 095 i 064 822-1963; 064 14 9 14 22–Jović Dušan.

Do skorog druženja, Vaš 

Pionirski grad                                                                                                                                                                   Maj 2019. godine